01-12-09

Karen en Kristel stoppen in 2011

Nog twee jaar huppelen die "rosse" en die "zwarte" van K3 rond in hun kleurrijke pakjes en daarna is het voorgoed gedaan. Althans dat vernam Clint uit een goede bron: er is een document waarin werd vastgesteld dat beide dames in 2011 definitief kappen met K3 "wegens houdbaarheidsdatum gepasseerd".

decoration

 

In 2011 is Karen Damen - jep, die rosse - 37 jaar en Kristel Verbeke - die zwarte, dus - 36 jaar. Beide dames gaan in 2011 dus stilaan richting 40 en dat wordt een groot verschil met de nieuwe blonde, Josje Huisman die meer dan tien jaar jonger is. Reden misschien waarom de jongere Kathleen Aerts (29) nu al de dans ontsprong? Clint vroeg het Kathleen én Studio 100 zélf.

“Onwaarschijnlijk, waar hebben jullie dit gehoord?”, reageerde Ann Janssens (Studio100) toch wel wat geschrokken op het nieuws dat Karen en Kristel er over twee jaar de brui aan geven. “Ook de meisjes hebben op dit 'soort vragen' al gereageerd. Het is dus een totale ontkenning. Het gaat zo fantastisch nu, MamaSé is al 190.000 keer verkocht... Totaal niet logisch dat ze zouden stoppen. Laat het ons houden op een gerucht”, aldus nog Janssens. Oeps, nu wordt het plots van totale ontkenning een gerucht? “K3 is nu terug zo goed bezig…”

Dat ontkennen wij ook niet, maar Karen en Kristel kunnen toch niet blijven zingen tot ze bejaard zijn?

Ann Janssens: “Ze gaan toch nog even door, hoor. Ze zijn net terug begonnen.”

Clint: "Tot 2011 dan, en daarna is het voorgoed afgelopen?"

Ann Janssens: “Daar is nu helemaal geen sprake van.”

Even bellen met ex-K3-zangeres Kathleen Aerts dan. Een van de redenen waarom zij haar K3-jurkje aan de haak hing, was nu net haar voorafgeplande agenda, meldde ze bij haar afscheid. Zij zag het niet zitten om nog eens twee jaar – 2009 + 2 jaar is, jawel 2011 - door te gaan, vertelde ze toen én koos er voor om solo te gaan en zich aan een liefdesduet te wagen met Danny - Ciske de Rat - De Munk. Kathleen wil deze primeur noch bevestigen, noch ontkennen.

“Ik doe nu eerder alles op korte termijn”, aldus Kathleen, die nu wordt begeleid door William Vaesen (artiestennaam: Niels William). Toeval of niet? Niels William trok zich terug uit K3, en startte een eigen entertainmentbedrijf Kwagga. Ook hij weet niets af van de toekomstplannen van Karen Damen en Kristel Verbeke. “Ik weet daar niets van, daar kan ik niets op zeggen.” Maar dankzij Clint nu dus wél. Trouwens; Kathleen Aerts gaat het voor de wind, in Vlaanderen én Nederland. “Mijn puzzel is in elkaar gevallen.”

19:33 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: bv | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.