01-12-09

Tanja Dexters verkoopt zwangerschap aan Story

tanja-dexters-verkoopt-zwangerschap-aan-story_1_515x0

Het is dan toch waar: Tanja Dexters en is zwanger van haar eerste kindje. Het nieuws werd dinsdag bevestigd in Story én in Dag Allemaal.

Het bericht werd vorige week al verspreid door Clint.be maar noch Dexters zelf, noch haar manager wilden het nieuws bevestigen. "Ik vond het heel vervelend dat het nieuws vorige week al uitgelekt is, want zelfs mijn bomma wist het nog niet", vertelde de ex-Miss België dinsdag aan Wim Oosterlinck op Q-Music.

Kinderkamer
Tanja Dexters stond dinsdag zowel op de cover van Dag Allemaal als op die van Story. “Mijn verhaal is verkocht aan Story, maar het is een serieuze onderhandeling geweest.”

Hoeveel schuift dat, vroeg Wim Oosterlinck zich af. “Genoeg om efkes verder te kunnen. Het is de reden waarom ik het gedaan heb. Ik kan er een zeer luxueuze kinderkamer van kopen."


Ovulatietest
“Nadat we al een paar maanden aan het proberen waren, is Miguel met knikkende knieën een ovulatietest gaan kopen”, vertelt Tanja Dexters in Story.

“Ann Van Elsen had me die aangeraden, omdat het daar bij haar ook meteen mee gelukt was. Alleen zag ik het als BV niet zitten om er zelf voor naar de apotheker te gaan. En dus moest Miguel ernaartoe.”

Tanja Dexters en haar vriend Miguel zijn al drie jaar een koppel. Sinds februari zijn ze verloofd.

19:24 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: bv | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.