01-12-09

Tess Goossens ontdekt de prille liefde

decoration

 

Vtm-presentatrice Tess Goossens (28) vindt terug genot in de liefde, na twee jaar snikken en snotteren. En de gelukkige is Guy Goedgezelschap – neen, we gaan hier geen grappen maken over zijn naam – die baas is van het productiehuis dat Familie maakt. “Het is nog pril, maar ik voel me écht goed bij Guy”, aldus een verliefde Tess.

Tess Goossens heeft al een grillig liefdespad bewandelt voor haar amper 28 lentes. Ze huwde in juni 2007, maar tien maanden later was het huwelijksbootje al gezonken. “De grond zakte toen weg onder mijn voeten”, zegt Tess over deze zware periode. En bij vtm hadden ze natuurlijk geen medelijden met deze verdrietige vrouw, want haar job als omroepster mocht ze ook vergeten.

Ze zag het niet meer zitten, maar werd er terug bovenop gepraat door Koen en Valerie Wauters, met wie Tess een goeie vriendschapsband heeft. Het gaat Tess dezer dagen gelukkig wel voor de wind, ze is het gezicht van de nieuwe radiozender JOE én – much more important – ontdekte opnieuw de liefde. “We hebben elkaar in januari leren kennen, maar ik heb rustig de tijd genomen. Begin oktober heb ik dan toegegeven aan mijn gevoelens”, vertelt Goossens. Lijkt ons vooral veel tijdverlies…

“We zijn nu dus twee maanden samen.” Zangeres Natalia trad trouwens op als koppelaarster: “Natalia is een goede vriendin van mij. Wij gaan geregeld samen op stap en ze kent mij door en door. Op een dag heeft zij ons samengebracht. Natalia, Guy en ik zijn samen gaan eten. ‘Dat is een man voor jou’, zei ze. En ze had gelijk.” Als wij nog eens een lief zoeken dat bij ons zou kunnen passen, dan bellen we toch gewoon Natalia, hoewel.

19:30 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: bv | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.