07-12-09

NATALIA EN KEVIN JANSSENS DEFINITIEF UIT ELKAAR

Het glamourkoppel Natalia (29) en Kevin Janssens (30) is al zes weken uit elkaar. De passie is gedoofd en na anderhalf jaar is de liefde op. 'Ze hebben van in het begin geen kans gekregen. Ze stonden te veel onder druk', klinkt het. Lotte Debrouwere

Het hing al wekenlang in de lucht. Zouden ze uit elkaar zijn of niet? Exact een maand geleden kwam Kevin al niet opdagen tijdens de première van Acoustelicious, de nieuwe, intieme show van Natalia. Eigenaardig, want de hele familie Druyts was er wel en Kevin vond het altijd wel leuk in stilte naar zijn geliefde te komen kijken. Toen we aan Natalia's moeder vroegen waarom Kevin er niet bij was, bleef het stil. Het was toch nog koek en ei tussen die twee? 'Jaja', klonk het toen stilletjes. Niet dus. Maar de breuk was toen nog te vers om het al aan de wereld te vertellen. Ook toen Kevin tijdens de voorstelling van de film Zot van A op het Antwerpse stadhuis geen interviews wilde geven, werden de wenkbrauwen gefronst.

Te triest om te praten

'Natalia en Kevin zijn al zes weken uit elkaar', vertelt Natalia's manager Bob Savenberg. 'Erover praten willen ze beiden liever niet. Het is nog te vers en te pril en te verdrietig om dat al te doen', voegt hij eraan toe.

Kris Vinck, de manager van Kevin, beaamt dat. 'Ook al is het een vervelende situatie, het gaat uiteindelijk redelijk goed met Kevin. Hij is druk bezig met de opnames van zijn nieuwe film Oh No, It's a Woman.' Toeval: in de film speelt hij het vriendje van een sterke vrouw.

De breuk is definitief. Kevin, die bij haar in Geel woonde, is inmiddels verhuisd naar zijn loft in Berchem, die hij vorig jaar gekocht heeft. Volgens een vriend hadden de twee een stormachtige relatie. 'Het was een relatie met hoge pieken en diepe dalen. Het was niet zo perfect zoals iedereen wel dacht', zegt hij.

Hun relatie stond ook al van in het begin onder druk. 'Ze hebben geen eerlijke kans gekregen. Er waren onmiddellijk speculaties of het wel zou lukken tussen die twee passionele mensen', vertelt een andere vriend.

Al na een maand gonsde het inderdaad van de geruchten dat het niet meer boterde, maar die geruchtenmolen werd op de afterparty van Steracteur Sterartiest de kop ingedrukt toen Natalia op blote voeten de dansvloer oprende en Kevin haar achteraf glunderend kuste.

Druk van buiten

Maar de druk van buitenaf werd toch te veel. 'Die druk én hun volle agenda's maakten het zo moeilijk. Ze hebben uiteindelijk samen beslist uit elkaar te gaan en neen, Natalia heeft absoluut geen nieuwe vriend', klinkt het.

Nochtans leek het een sprookje. Eén van Vlaanderens meest gegeerde acteurs en Vlaanderens Tina Turner die dolverliefd op elkaar waren. Ze hadden elkaar leren kennen op één van de vele BV-feestjes en daar sloeg de vonk over. Een paar weken verstopten ze zich nog, maar uiteindelijk schreeuwden ze hun liefde uit. Ze lieten zich op 30 april vorig jaar tijdens de opnames van Sterren op de dansvloer samen zien. Natalia had nochtans gezworen nooit iets met een BV te beginnen. 'Ik had eerst een warm gevoel en wist niet goed wat ik ermee moest aanvangen. Maar het was te mooi om te laten schieten. Dit zou wel eens hét kunnen zijn', zei Natalia. Ook Kevin was vol van zijn liefje. 'Het is de eerste keer dat ik dit voel. Ik bekijk Natalia niet als de nummer 1 van Vlaanderen. Ik zie haar niet als de zangeres. Het is haar persoontje dat mij heeft doen wankelen en dat mij verliefd heeft doen worden', vertelde hij toen. 'Een straffe madam.' Ze werden hét showbizzkoppel van het jaar. Zij schitterde op het podium, hij op het witte doek. Perfect, zo leek het wel. Maar dat was het dus niet.

01
02
03

05

20:57 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: bv | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.