15-12-09

Goedele Liekens terug naar VTM ?

goedele1

Zien we Goedele Liekens binnenkort weer op VTM verschijnen? Het ziet er zo naar uit. De televisiezender knoopte in elk geval gesprekken aan met de Vlaamse diva. De plannen zijn volgens Liekens echter nog niet concreet genoeg om van een nieuwe samenwerking te spreken.

Voor Liekens zou het een terugkeer zijn naar haar roots. In 1989 stond ze immers mee aan de wieg van de commerciële zender. Ze maakte programma’s als Vanavond Niet Schat, Wie Ben Ik? (met Urbanus en Werther Van Der Sarren), Goedele en Recht Van Antwoord. De programma’s kenden veel succes. Enkel in 2001 ging ze even de mist in met De Zwakste Schakel.

In die Vlaamse variant van het populaire Engelse televisieprogramma The Weakest Link speelde ze – in navolging van harde tante Anne Robinson – de betweterige bitch. Maar dat beeld van Liekens strookte niet met de vlotte seksuoloog die ze in het echte leven was. Kijkend Vlaanderen viel dan ook niet bepaald in katzwijm voor het programma.

In 2007 stapte Liekens over naar SBS. Daar werkte ze voor VT4 en VijfTV. Uiteindelijk zou ze er een programma maken om dan eind 2008 ontslagen te worden. De reden daarvoor was een contractueel niet toegestaan optreden bij concurrent VRT.

 

22:03 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: bv | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.