15-12-09

Sophie Dewaele ligt buiten bij VijfTV

normal_Sofie%20Look%204_%20jpg%20medium%20%283%29

 

Sophie Dewaele blaast binnen twee weken haar laatste adem uit bij VijfTV. De televisiezender besliste om het contract van de presentatrice niet te verlengen. Dewaele liet alvast verstaan niet bij de pakken te blijven zitten. "Ik wil schrijven en iets doen met mijn diploma filosofie", blaakt het voormalige VRT-gezicht van ambitie.

“On de deure van 't doplokaal. In 'n lange rij”, zongen de Antwerpse Strangers al in de jaren ’70. Wel, binnenkort wordt die rij misschien nog iets langer want ook Sophie Dewaele schuift er mogelijk aan. VijfTV wilde het contract van de presentatrice immers niet meer verlengen. Daarmee is ze het derde gezicht dat er de deur wordt gewezen. Eerder mochten ook Marlène de Wouters en Gene Thomas hun persoonlijke spullen in dozen laden.

Sophie laat het in elk geval niet aan haar hart komen. “Het is geen verrassing”, vertelt Dewaele. “VijfTV heeft geen nieuwe programma’s voor mij. Dan is het logisch dat ze mij niet houden. Ik blijf wel nog stemmenwerk doen voor de zender. Maar dan als freelancer. Ik heb in elk geval vijf jaar lang met veel plezier bij VijfTV gewerkt.”

Wat Dewaele naast haar stem lenen nog gaat doen, is niet helemaal duidelijk. “Ik ga nu uitzoeken wat ik allemaal nog kan doen. Ik zou graag schrijven en mijn diploma filosofie in de praktijk brengen. Verder doe ik ook bedrijfspresentaties”, aldus Dewaele.

Als leuke uitsmijter deelde de bevallige presentatrice nog mee dat ze nog steeds vrijgezel is. Dat zal nog wel een tijd zo blijven. Wie wil er nu een vriendin van aan de deuren van het doplokaal?

Sophie%2014%20jpg%20medium%20%283%29

 

 

20:09 Gepost door DJ in Algemeen | Permalink | Tags: bv | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.