20-09-10

Deelnemer Chris Aerts van 'Mijn Restaurant' pleegt zelfmoord

Chris Aerts Mijn restaurant zelfmoord.jpg

Chris Aerts (34), de Mechelaar die vorig jaar deelnam aan Mijn Restaurant op VTM, heeft zaterdag zichzelf van het leven beroofd. De politie trof het lichaam van de chefkok aan in een garagebox. 'Ik wou dat hij nooit had deelgenomen aan het programma, dan was dit misschien nooit gebeurd', zegt zijn tante.

Chris, die met zijn ex-partner Wendy Williams in 2009 het restaurant 't Gerecht in Turnhout uitbaatte en de finale van Mijn Restaurant net niet haalde, stapte vrijdagnacht uit het leven. Het was de politie die het lichaam van de kok kort na de middag in een garagebox in de Grote Nieuwendijkstraat in Mechelen aantrof. Dat heeft het parket bevestigd.

Jaar lang dipjes

'Chris had al een jaar dipjes', zegt zijn tante Christina, die namens de familie spreekt. Zij ving hem op toen hij en Wendy uit elkaar gingen. 'Hij logeerde hier een tijdje. Vorig jaar nog had hij me al gezegd dat hij het even niet meer zag zitten. We hebben er toen over gepraat en ook Wendy zei me dat we hem goed in het oog moesten houden, dat hij dipjes had. Maar ik had nooit gedacht dat hij zoiets zou doen.'

Nochtans zag het er weer iets beter uit voor Chris. Hij had een nieuwe vriendin, met wie hij naar eigen zeggen goed kon praten. Hij probeerde als zelfstandige thuiskok een zaak op te bouwen, kluste bij in de kantine van KV Mechelen en was eventjes souschef in 't Kasteel van Brasschaat. 'Hij vertelde ons nog dat hij zo gelukkig was met zijn werk en met zijn vriendin, maar sinds twee weken zagen we hem niet meer. Hij had ruzie gemaakt met de chef-kok en hij is nooit meer teruggekomen', klinkt het bij 't Kasteel van Brasschaat. 'Het was een stille maar vriendelijke jongen.' Eerder dit jaar had hij ook problemen met een andere brasserie. Hij werkte er als kok en woonde boven het restaurant. Maar er was ook daar onenigheid dus stapte hij op en ging hij voor de tweede keer bij zijn tante wonen.

Aerts had samen met Wendy drie kinderen: Aileen (11), Liam (8) en Quinten (4). 'We hebben zijn afscheidsbrief gevonden op een USB-stick. Daarin stond dat hij nog heel graag zijn kinderen had zien opgroeien, maar dat hij het niet meer kon tegenhouden. Dat hij te veel moeite had met verder leven', vertelt zijn tante. 'Na de zoveelste mislukte poging om alles terug op de rails te krijgen, geef ik het op, schreef hij.'

'Hopelijk is hij nu gelukkig en rustig, want dat was hij echt niet meer. Het is begonnen na zijn deelname aan Mijn Restaurant. Hij en Wendy gingen uit elkaar en hij bleef met een schuldenberg achter. Ik wou dat hij nooit had deelgenomen aan het programma, dan was dit niet gebeurd. Zijn familie en ook zijn nieuwe vriendin Ilse zijn gebroken. Hij zag Ilse echt graag. Ze waren vier maanden samen en het klikte enorm. Maar hij wou haar niet in zijn miserie meetrekken. Hij had een gouden hart en was zeer gevoelig. Ook al zag je dat niet, hij was heel breekbaar.'

Op zijn Facebookpagina liet Aerts de dag voor zijn dood nog deze boodschap achter:

Chris Aerts 'is f*ckt up...... madnes is running in my brain.... Should I Stay Or Should I Go'. Vorige week schreef hij nog: 'In a suicidal mood'.

De begrafenis zal in intieme kring plaatsvinden.

VTM wilde nog niet reageren omdat de zender nog geen officiële bevestiging had van het parket. Kanakna, het productiehuis van Mijn Restaurant, wilde gisteravond nog niet reageren. VTM en Kanakna zitten vandaag samen.

12:39 Gepost door DJ in BV | Permalink | Tags: tv | Commentaren (0) |  Facebook

Alle trouwfoto's van Brigitta Callens (HQ)

11:25 Gepost door DJ in BV | Permalink | Tags: brigitta callens | Commentaren (0) |  Facebook

04-09-10

VERONIQUE DE KOCK NIEUWE MODEFOTO'S

 

 

13:03 Gepost door DJ in Algemeen, BV | Permalink | Tags: bv | Commentaren (0) |  Facebook

Nieuwe foto's Tess Goossens

tn_tess goossens 3.jpg

 

 

 tn_tess goossens2.jpg

 

tn_tess goossens1.jpg

 

12:40 Gepost door DJ in Algemeen, BV | Permalink | Tags: bv | Commentaren (0) |  Facebook