02-11-10

Miskraam voor Véronique De Kock

Veronique350bis.jpg

Véronique De Kock zou normaal gezien volgend jaar opnieuw mama worden. Maar de presentatrice heeft na acht weken een miskraam gekregen. Dat zegt Frank Slaets, met wie De Kock opnieuw samen zou zijn, aan Dag Allemaal.

De Kock vindt het zelf te pijnlijk om over haar verlies te praten. Samen met Slaets heeft ze al een zoontje van zes, Sébastien.

Dat Slaets ook de vader van hun tweede kindje zou zijn is opmerkelijk, want de twee gingen vier jaar geleden uit elkaar. Volgens Dag Allemaal verzoenden ze zich in alle stilte. In de wereld van de Jetset echter gaat al lang het gerucht de ronde dat de twee in feite nooit uit mekaar zijn geweest, maar alleen voor de schijn uit mekaar waren omwille van de connecties van Slaet met de "onderwereld". De "schijnscheiding" zou alleen bedoeld zijn om Véronique De Kock niet bloot te stellen aan gevaar en mogelijke ontvoering van haar zoontje.

Vorig jaar werd Slaets nog veroordeeld tot een jaar effectieve celstraf nadat hij betrokken was bij een vechtpartij in Deurne, waarbij een schot werd afgevuurd.

15:27 Gepost door DJ in BV | Permalink | Tags: véronique, de kock | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.