26-01-11

(Naakte ?) Kristien Hemmerechts kan niet lachen met stand-ups.

1.jpgKristien Hemmerechts kan niet lachen met stand-up commedians. De linkse zedenpreekster was gisteren te gast in Reyers Laat en daarmee mocht ze nog eens met haar "kop" op TV komen om sluiks haar nieuwe boek te promoten.

Van "linkse" Phara mocht Hemmerechts om de haverklap haar zegje komen doen in het gelijknamige programma. Dat de vader van Kristien Hemmerechts, Karel Hemmerechts, jarenlang directeur was bij de VRT zal er wel iets mee te maken hebben. Links was en is nog steeds "in" bij de VRT, nu onlangs ook Siegfried Bracke als rooie rakker te kakken werd gezet.

Hemmerechts speelt het goed om haar nieuwste schrijfsels te promoten : eerst in Dag Allemaal de bekendste Vlaamse stand-ups schofferen en dan op TV mogen komen. Voor mediageile figuren is alles goed genoeg om maar met hun brede "smoel" op het scherm te komen.

Gunther Lamoot, die geviseerd werd door Hemmerechts, was ook uitgenodigd en zat er een beetje als een geslagen hond bij. Hij was waarschijnlijk onder de indruk van de aanval van Kristien of had de nacht ervoor slecht geslapen, maar van een zichzelf verklaarde stand-up had je toch meer vuurwerk verwacht.

Toen Hemmerechts aankondigde dat ze de subtiele humor van Man bijt Hond beter vond werd het helemaal hilarisch, maar ja, Hemmerechts wordt al een jaartje ouder en heeft duidelijk de weg naar dit door bejaarden erg gesmaakt progamma gevonden.

Hemmerechts' humor is duidelijk ergens blijven haperen in de jaren zeventig. Alles wat met seks, migranten, ... te maken heeft kan geen lach op haar mond toveren. Nochtans trekt ze alle registers open om op te vallen als ze weer eens een nieuw boek gepubliceerd heeft, zoals de foto aangeeft toen ze nog een stuk jonger was. Wat de foto betreft kunnen we als enige commentaar -in de stijl van de stand-up comedians- meegeven : "Kristientje, als je nog eens zo'n naaktfoto laat nemen, zou je dan niet beter eerst een boerka aantrekken ?".

kristien-hemmerechts.jpg

 

 

11:12 Gepost door DJ in BV | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.