31-01-11

Nathalie Meskens Naakt in 'David' (UPDATE) - video's

 


Nathalie Meskes topless in David
Geüpload door Bekendebabes. - Ga opzoek naar meer hete video's.

1.jpgDe niet-onbevallige actrice Nathalie Meskens (° 21/04/1982) verrast nu al enkele dagen op rij met een naakte verschijning en dito vrijscène in de telenovelle David.

Meskens was in 2009 te zien als prinses Mathilde in het humoristische vtm programma Wij van België, dat origineel bedoeld was als een programma onderdeel van het televisieprogramma “De Zwarte Doos”, maar uiteindelijk een volwaardig programma werd.

Meskens is in 2007 gehuwd met Vlaams acteur Jeroen Van Dyck, haar tegenspeler in 'David'. Toen Meskens en Van Dyck de hoofdrollen aangeboden kregen waren ze op doorreis in Azië. In een hotelkamer hebben ze twee scenes uit het script gespeeld en gefilmd en opgeladen naar Youtube, waarna de makers van de serie het filmpje bekeken en het koppel liet weten dat de rollen voor hen waren.


 

 


Nathalie Meskens Bedscene 2
Geüpload door Grotesko. - Ga opzoek naar meer hete video's.

16:20 Gepost door DJ in BV, SEXY BABES | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook

WAG Ronaldo (Irina Sheik) kwaad wegens 'naakte' foto's in GQ - deel 1

Het Russische supermodel Irina Sheik, tegenwoordig beter bekend als de WAG van Cristiano Ronaldo, is woedend op de Spaanse editie van het mannenblad GQ. Volgens Sheik hebben die snoodaards haar zo gefotoshopt dat het lijkt alsof ze zich helemaal naakt liet fotograferen, terwijl de ranke Russische wel degelijk ondergoed aanhad.

"Op drie beelden van de in totaal 14 pagina's tellende reportage is de lingerie van Intimissimi die Sheik draagt weggewerkt met Photoshop. Dat is tegen de regels van het contract dat Elite Model Management afsloot en waarin stond dat Sheik haar goedkeuring moest geven voor de cover, de beelden en het interview. Maar Sheik heeft nooit iets gezien", luidt een communiqué van het PR-bureau van het model.

IRINA SHEIK_05.jpgIRINA SHEIK_06.jpg

 

 

 

 

 

 

 

IRINA SHEIK_08.jpgIRINA SHEIK_10.jpg

WAG Ronaldo kwaad wegens 'naakte' foto's in GQ - deel 2

IRINA SHEIK_01.jpgIRINA SHEIK_02.jpgIRINA SHEIK_03.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IRINA SHEIK_04.jpgIRINA SHEIK_07.jpgIRINA SHEIK_09.jpg

28-01-11

Zwangere Victoria Beckham (sexy fotoreeks) verslaafd aan marmelade

  

  

  
 

De ultraslanke celeb Victoria Beckham schrapte haar strikte dieet sinds ze zwanger is van haar vierde kind, ze laat zich volledig gaan met suikerbommen, marmelade is haar favoriete verwennerij.

Niet misselijk
Haast elke zwangere vrouw kent het: de plotse zin in eten waar je voorheen nooit echt gek van was. Zelfs de erg lijnbewuste fashionista Victoria Beckham heeft er tijdens haar vierde zwangerschap van, ze heeft dag en nacht zin in marmelade en toast, wat ze dan doorspoelt met veel thee. "Victoria drinkt veel thee en houdt zich vooral niet in met marmelade, ze krijgt er maar niet genoeg van", aldus een vriend van de celeb. "Ze zag er vorige week wel wat flets uit, maar heeft helemaal geen last van ochtendmisselijkheid."

Miss België-kandidate Lisa Benet (fotoreeks) dient klacht in tegen organisatrice

 

Miss Luik en Miss België-kandidate Lara Binet dient klacht in wegens smaad tegen Darline Devos, de organisatrice van Miss België. Om de onregelmatigheden van de wedstrijd aan te kaarten, zal bij de rechtbank van eerste aanleg ook een burgerlijke vordering worden ingesteld. Binet is het ex-liefje van voetballer Marouane Fellaini.

"De wedstrijd is aan geen enkel reglement onderworpen om objectiviteit en transparantie te verzekeren", aldus de advocaat van Binet. "De kandidaten moeten wel een contract tekenen waarin staat dat ze tot het einde moeten volhouden, zoniet volgt een boete van 2.500 euro. Binet had de indruk dat er mogelijk sprake was van het financieel uitbuiten van de kandidaten."

Tatoeages weghalen
Een ander probleem is de afwezigheid van reglementering met betrekking tot de gestuurde sms'jes, die de organisatie verschillende duizenden euro's opbracht zonder enige compensatie voor de kandidaten. Organisatrice Devos zou Binet eveneens hebben aangezet om lessen Nederlands te volgen en om tatoeages weg te laten halen bij sponsorende bedrijven.

Binet vraagt zich af waarom er meer kandidaten dan provincies zijn. "Hoe meer koeien er in de stal staan, hoe meer melk er is", aldus de advocaat.

17:32 Gepost door DJ in BV, SEXY BABES | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook

26-01-11

NIEUWE SEXY FOTOREEKS SOPHIE DEWAELEShare

11:26 Gepost door DJ in BV, SEXY BABES | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook

(Naakte ?) Kristien Hemmerechts kan niet lachen met stand-ups.

1.jpgKristien Hemmerechts kan niet lachen met stand-up commedians. De linkse zedenpreekster was gisteren te gast in Reyers Laat en daarmee mocht ze nog eens met haar "kop" op TV komen om sluiks haar nieuwe boek te promoten.

Van "linkse" Phara mocht Hemmerechts om de haverklap haar zegje komen doen in het gelijknamige programma. Dat de vader van Kristien Hemmerechts, Karel Hemmerechts, jarenlang directeur was bij de VRT zal er wel iets mee te maken hebben. Links was en is nog steeds "in" bij de VRT, nu onlangs ook Siegfried Bracke als rooie rakker te kakken werd gezet.

Hemmerechts speelt het goed om haar nieuwste schrijfsels te promoten : eerst in Dag Allemaal de bekendste Vlaamse stand-ups schofferen en dan op TV mogen komen. Voor mediageile figuren is alles goed genoeg om maar met hun brede "smoel" op het scherm te komen.

Gunther Lamoot, die geviseerd werd door Hemmerechts, was ook uitgenodigd en zat er een beetje als een geslagen hond bij. Hij was waarschijnlijk onder de indruk van de aanval van Kristien of had de nacht ervoor slecht geslapen, maar van een zichzelf verklaarde stand-up had je toch meer vuurwerk verwacht.

Toen Hemmerechts aankondigde dat ze de subtiele humor van Man bijt Hond beter vond werd het helemaal hilarisch, maar ja, Hemmerechts wordt al een jaartje ouder en heeft duidelijk de weg naar dit door bejaarden erg gesmaakt progamma gevonden.

Hemmerechts' humor is duidelijk ergens blijven haperen in de jaren zeventig. Alles wat met seks, migranten, ... te maken heeft kan geen lach op haar mond toveren. Nochtans trekt ze alle registers open om op te vallen als ze weer eens een nieuw boek gepubliceerd heeft, zoals de foto aangeeft toen ze nog een stuk jonger was. Wat de foto betreft kunnen we als enige commentaar -in de stijl van de stand-up comedians- meegeven : "Kristientje, als je nog eens zo'n naaktfoto laat nemen, zou je dan niet beter eerst een boerka aantrekken ?".

kristien-hemmerechts.jpg

 

 

11:12 Gepost door DJ in BV | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook

Sofie Dewaele nieuw gezicht van de Lotto op Eén (+ fotoreeks)


Met een ongeziene vernieuwingsoperatie hoopt de Nationale Loterij haar slechte cijfers van vorig jaar te kunnen wegwerken. Het eerste wat onder de sloophamer gaat, is de Lottotrekking, met een nieuw decor én een nieuw gezicht: Sofie Dewaele.

De Nationale Loterij boert minder goed dan anders. Vorig jaar zagen ze hun omzetcijfers dalen met drie procent, tot 1,1 miljard euro. En misschien nog het meest alarmerend: er werd vooral minder op de Lotto gespeeld, hét vlaggenschip dat tot nu toe nauwelijks veranderde. Voor de Nationale Loterij was het reden genoeg om een ongeziene vernieuwingsoperatie in te zetten.

En dus krijgen de twee grote succesproducten, Lotto en Euro Millions, een volledige restyling. 'Het DNA blijft, maar voor de rest wordt alles herbekeken', aldus marketingdirecteur Marc Frederix. 'En niet een beetje, maar grondig herbekeken.'

Wat er precies zal veranderen, en hoe, blijft voorlopig nog een uiterst goedbewaard geheim. Maar het feit dat er zelfs aan de Lotto wordt geraakt, een staatsmonument dat sinds 1978 zo goed als ongewijzigd bleef, is veelzeggend.

Joker+

Tegen mei zal de nieuwe Euro Millions klaargestoomd moeten zijn, een groots opgezette samenwerking met negen andere landen. In het najaar is het dan de beurt aan Lotto, het paradepaardje dat jaarlijks voor 490 miljoen euro aan inzetten opbrengt.

Maar eerst wordt Joker aangepakt. Het kleinere broertje van Lotto, goed voor 40 miljoen euro per jaar, is een generale repetitie voor de Nationale Loterij. 'Joker wordt vanaf volgende week Joker+', klinkt het.

De traditionele combinatie van zeven cijfers wordt vervangen door een reeks van zes cijfers en een astrologisch teken. Bovendien zullen ook de winstkansen stijgen, van 1 op 10 naar 1 kans op 3,88. 'Dit zal ons veel leren voor het grotere werk', aldus Frederix. En het mag wat geld kosten. Zo wordt er alleen al voor de restyling van Joker een bedrag van 1,4 miljoen euro vrijgemaakt.

Warmer decor

Maar wat vooral in het oog zal springen, is de hervormde Lottotrekking op Eén, goed voor wekelijks enkele honderdduizenden kijkers. 'Vanaf 2 februari zal het er compleet anders uitzien', zegt Marc Frederix.

Het witte, steriele decor dat de afgelopen zes jaar dienst deed, verdwijnt naar de kelder en wordt vervangen door een warmer, aangenamer exemplaar. 'Een imagokwestie', klinkt het. Prijskaartje: enkele honderdduizenden euro.

Minstens even belangrijk: met Sofie Dewaele krijgen de trekkingen op woensdag en zaterdag ook een nieuw gezicht. De VT4-presentatrice zal de plaats innemen van de onbekende Valérie Thys, die de trekking de voorbije zes jaar presenteerde.

'Toen hebben we geput uit de wervingsreserve van de VRT, dit keer hebben we geopteerd voor een bekend gezicht. Niet om de kijkcijfers op te krikken, maar voor ons imago. Het moet allemaal iets toegankelijker, warmer en dynamischer', aldus Frederix.


 

Share

10:24 Gepost door DJ in BV | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook

24-01-11

Sabam stelt facturen op voor onbestaande groepen

sabam.jpgBasta, het spraakmakende consumentenprogramma van het collectief Neveneffecten, heeft vanavond Sabam in het vizier genomen. De televisiemakers toonden aan dat de auteursrechtenvereniging facturen opstelt voor optredens van onbestaande groepen. Sabam zelf relativeert de hetze in een reactie aan Belga.


De vier Neveneffecten stelden de voorbije maanden facturen op voor optredens van fictieve artiesten, waarvoor ze inspiratie haalden in de plaatselijke supermarkt. Ze organiseerden een show voor Suzi Wan, Ken Wood, Kimberly Clark en Mister Cocktail & The Partymixers.

De tv-makers vulden telkens netjes een aanvraag in bij Sabam en kregen onmiddellijk een overschrijvingsformulier toegestuurd. In totaal moesten ze 542 euro betalen aan de auteursrechtenmaatschappij, geld dat nooit kan worden uitgekeerd omdat de artiesten vanzelfsprekend niet zijn aangesloten bij Sabam.

Controle
"Blijkbaar doet Sabam niet de moeite om zijn eigen database te controleren", zegt Neveneffect Lieven Scheire. "Als ze gewoon de naam en de opgegeven playlist hadden gecheckt, was onmiddellijk duidelijk geworden dat de artiest niet is aangesloten."

De Neveneffecten laten verstaan dat Sabam de sommen zelf op zak steekt, maar dat ontkent de maatschappij. "Wij verwerken elk jaar ongeveer 100.000 evenementen", zegt woordvoerder Thierry Dachelet. "Het klopt dat wij niet bij elke aanvraag onze databank controleren, maar één keer per jaar worden alle evenementen uitvoerig geanalyseerd. Het zou dus maximaal een jaar duren vooraleer de organisatoren hun geld hadden teruggekregen."

Dachelet is er van overtuigd dat de Basta-aflevering rond Sabam niet dezelfde weerklank zal krijgen als die van vorige week. Toen zag vtm zich genoodzaakt om nauwelijks een dag na de uitzending te stoppen met de belspelletjes.

 

22:06 Gepost door DJ in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook

14-01-11

'De rode loper' stopt eind juni 2011

rode loper.jpgIn het najaar start Eén met een vernieuwde programmering, "die de focus nog sterker legt op Vlaamse programma's in primetime." Om dat schema te realiseren, stopt het eerste VRT-net eind juni met het dagelijkse showbizzmagazine 'De rode loper'.


De redactieleden van 'De rode loper' zullen de komende maanden actief meewerken aan nieuwe programma's die vanaf het najaar en in 2012 op Eén te zien zijn, stelt de VRT.

"Eén herbekijkt dezer dagen, in overleg met de VRT-directie, het programmaschema vanaf het najaar van 2011. Het netmanagement wil ook binnen de nieuwe financiële context van de VRT blijven inzetten op een gevarieerd, kwalitatief, onderscheidend en Vlaams programmaschema met vaste afspraken voor het brede publiek", luidt het.

Het netmanagement heeft eveneens beslist om vanaf het najaar een nieuw, wekelijks programmaslot in primetime te creëren over populaire cultuur. Samen met het nieuwe programma komt er een extra vraag aan programmamakers om items rond muziek, film, media en evenementen nog sterker aan bod te laten komen in de verschillende praat- en actualiteitsprogramma's.

Meer details over het Eén-programmaschema voor het najaar zijn nog niet bekend.

14:30 Gepost door DJ in BV, TV | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook

11-01-11

Omstreden Miss België 2011 studeert rechten !

17:06 Gepost door DJ in BV | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook

Gefoefeld met de stemming bij Miss België ?

1.jpgEr zou geknoeid zijn met de stemming voor Miss België afgelopen zondag. De winnares Justine De Jonckheere heeft zelf, zo beweert La Dernière Heure, voor 12.000 euro belkaarten gekocht om haar stemmenaantal kunstmatig op te trekken.


Een Luikse kandidate, Lara Binet, heeft klacht ingediend omdat de stemming niet eerlijk zou zijn verlopen. Maar het organisatiecomité heeft deze klacht weggewimpeld.

"Een dag voor de show kenden we de top drie al", klaagt de familie van Lara Binet. "En toch werden de kijkers opgeroepen om massaal te sms'en voor hun favoriete miss. Op geen enkel ogenblik is er controle geweest op dat sms'en."

Volgens Miss België-voorzitster Darline Devos snijdt die aantijging geen hout. "Een puntenteller en twee afzonderlijke gerechtsdeurwaarders controleren alles. Fraude is echt uitgesloten."


12:13 Gepost door DJ in SEXY BABES | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook