01-02-11

Huwelijk Brigitta Callens (30) na 3 maanden voorbij

tn_brigitta_callens09.jpgLang heeft het huwelijk van Brigitta Callens (30) met architect Juul Vanleysen (46) niet geduurd. Op 27 augustus gaven de twee elkaar het jawoord, in december liep de relatie op de klippen. De ex-Miss België (1999) en haar ex willen niks kwijt over de redenen van de breuk.

La Callens viel zo'n tien maanden geleden als een blok voor de bemiddelde Juul Vanleysen, die zijn eigen architectenbureau heeft in Hasselt. Amper een half jaar later trouwden de twee eind augustus in Kalmthout, waar het koppel samenwoonde en waar Callens een eigen relaxatiecentrum uitbaat. En hup, drie maanden later is het sprookje uit.

Brigitta Callens had al een bewogen liefdesleven achter de rug. Haar roerige relatie met voormalig Zillion-baas Frank Verstraeten werd uitvoerig in 'de boekskes' besproken. Daarna was ze korte tijd samen met topkok Sergio Herman.

Nadien hield ze zich vooral onledig met yoga en relaxatieleer en verdween ze wat uit de schijnwerpers, tot deze zomer. Toen huwde ze dus met haar 'spirituele soulmate' Juul Vanleysen, zoon van de bekende architect Albert Vanleysen, oprichter van het kantoor Delta. Callens hield naar eigen zeggen van de "holistische opvatting van architectuur van Juul Vanleysen: alles moet één zijn". Zélf slaagden ze daar in hun relatie blijkbaar niet in.

10:06 Gepost door DJ in BV, SEXY BABES | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.