02-02-11

Tatiana Silva gaat naakt !

kalender.jpgSilan gaat samenwerken met Think-Pink, de organisatie die zich inzet voor de bewustmaking rond borstkanker in België en Nederland.

Ex-Miss België Tatiana Silva is ambassadrice van een langetermijnsamenwerking. "Toen ik 16 was, ben ik mijn moeder verloren aan borstkanker. Ik heb het dan van dichtbij meegemaakt en weet dus wat de ziekte met je doet. Sindsdien zet ik mij actief in voor de strijd tegen borstkanker. Hoe meer ik kan doen voor de bewustwording errond, hoe liever. Omdat Silan op een duurzame en intense manier samenwerkt met Think-Pink, ben ik heel enthousiast om er deel van uit te maken", zo motiveert de ex-Miss haar meterschap van het project.

Zondagnamiddag vond de fotoshoot voor de actie plaats. De volgende weken en maanden zal je niet naast Tatiana Silva kunnen kijken. Zowel in de winkels als in het straatbeeld als in de media zal zij gehuld in een handdoek de aandacht trekken. Want vrouwen moeten weten dat borstkanker in een vroeg stadium makkelijker en doeltreffender behandeld kan worden.

 

11:46 Gepost door DJ in BV, SEXY BABES | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.