03-02-11

Topmodel Tasha de Vasconcelos noemt prins Laurent 'mafkees' !

 

Prins Laurent is 'een gek van de kroon' en 'een mafkees die indruk wil maken met zijn Ferrari'. Gespierde taal van voormalig topmodel Tasha de Vasconcelos (44). In haar pas verschenen biografie 'Schoonheid als wapen' schrijft ze dat de prins haar eind jaren negentig op een feestje in Londen het hof heeft gemaakt.

Tasha de Vasconcelos verricht nu vooral humanitair werk, maar als internationaal topmodel hield ze van societyfeestjes om bij het kruim van de Europese royalty te kunnen zijn. Zo ontmoette ze in 1999 prins Laurent op een feestje in Londen, waar ze een afspraakje maakten. Maar dat viel tegen. Althans voor het model, zo is te lezen in haar biografie.

'Toen prins Laurent, zoon van de koning der Belgen, me kwam halen, liet hij zijn blauwe Ferrari onder mijn raam brullen. Hij hoopte indruk te maken. Een mafkees is het.' Ze noemt de prins ook 'een gek van de kroon' die haar bang maakte omdat hij haar op het eind van de avond wilde fotograferen in een botanische tuin. 'Een foto voor elke boom, om mijn schoonheid in te blikken en me tot zijn vlam te maken.'

'Tasha en Laurent hadden elkaar leren kennen op een bal in Monaco', zegt royaltywatcher Kathy Pauwels. 'Maar hun afspraakje in Londen liep met een sisser af. Het model was blijkbaar niet onder de indruk van het machogedrag van de prins. Ze viel naar verluidt wél voor de charmes van prins Albert van Monaco.'

Als het een troost voor Laurent mag zijn, ook andere gekroonde hoofden komen er in Tasha's biografie bekaaid vanaf. De Griekse prins Nikolaos noemt ze 'dom en decadent' en de Britse prins Andrew 'allesbehalve een gentleman'. Zijn broer Charles zou het model in het bijzijn van Camilla zelfs gevraagd hebben een privé-defilé te houden.

11:23 Gepost door DJ in SEXY BABES | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.