06-02-11

Laura Lynn kan niet kiezen tussen haar twee vriendjes

laura en vriendjes.jpgLaura Lynn zit met een probleem : ze kan niet kiezen tussen haar twee vriendjes : haar oude vriend en haar nieuwe vriend. Een waar luxeprobleem.

Op een van haar optredens leerde Laura Lynn Matthias kennen, de helft van een bekend accoredonduo. De gevoelens waren blijkbaar wederzijds en zij zag een romance wel zitten.

Alleen zit ze met een probleem : ze kan haar huidige of ex-vriend (niemand geraakt er momenteel nog aan uit wat hij werkelijk is) niet helemaal uit haar hoofd zetten.

Daarbij komt dat Matthias zo'n dikke tien jaar jonger is dan zijzelf en zij vreest dat een verhouding met die adolescent geen lang leven beschoren is.

Haar Tony blijkt ook niet de iedeale partner meer te zijn, want die gewone 'jongen' van gewone komaf uit Ardooie staat niet graag in de schijnwerpers en dat zorgde in het verleden al voor problemen, toen hij niet overal zijn "Laura" wilde vergezellen.

Wie wordt het ? Dat is een vraag waarop alleen Laura Lynn een antwoord kan op geven, of komt er misschien nog een 'derde hond' om het hoekje kijken, die straks met het 'been' gaat lopen ?

 

13:02 Gepost door DJ in BV, SEXY BABES | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.