10-02-11

Ex van Brigitta Callens laat ander geluid horen !

brigitta_callens0111.jpgIn Dag Allemaal van deze week laat Jules, de ex van Brigitta Callens een totaal ander geluid horen bij monde van zijn advocaat over het uiteen gaan van het koppel.

De ex van de gewezen Miss België ontkent formeel dat hij een relatie had met een andere man en dat Brigitta Callens hem daarbij zou betrapt hebben.

Het is ook niet de eerste keer dat Callens bepaalde verhalen uit haar duim zuigt om het gelijk aan haar kant te krijgen. Daarvoor wordt verwezen naar de onverkwikkelijke toestanden na de problemen met haar gewezen vriendje van de Zillion.

Daarbij zou Callens aan de oorzaak liggen van de breuk in haar jongeste relatie. Steeds volgens de advocaat leeft Brigitta Callens volledig met haar hoofd in de wolken en staat ze geenszins met beide voeten op de grond.

Hij voegt er wel aan toe dat ze anderzijds wel niet naïef is en getrouwd was in gemeenschap van goederen. Het zal nu nog een vette kluif worden voor de advocaten van beide partijen om de financiële kwestie af te handelen. De advocaat van Jules laat ook doorschemeren dat dit financiële ook meespeelde in de aantrekkingskracht van Callens tot haar Jules.

Wordt hoogstwaarschijnlijk vervolgd ...

18:50 Gepost door DJ in BV, SEXY BABES | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.