10-02-11

Vitalski: "Dirk Draulans is een bospoeper"

Dirk_Draulans2.jpgKomiek Vitalski is in zijn nieuwste boek 'Ik slaap als een croissant' niet mals voor journalist Dirk Draulans. "Dat is een bospoeper, die alles pakt wat hij kan krijgen."

Vitalski en Dirk Draulans zijn geen beste vrienden. Meer zelfs: hun eerste ontmoeting verliep bijzonder tumultueus.

"Ik kwam binnen op het overwinningsfeestje van Patrick Janssens, nadat hij de gemeenteraadsverkiezingen gewonnen had. Ik zag Maya Detiege staan en sloeg een babbeltje met haar. Meteen kwam Draulans tussenbeide: 'Praat toch niet met die man! Dat is een leeghoofd' scandeerde hij nogal beschonken", vertelt Vitalski. De komiek merkte echter meteen dat Draulans een glas teveel op had en repliceerde daarop met de woorden: "wacht even, ik ga me ook wat pintjes halen, dan zak ik tot jullie niveau".

Niet erg slim, zo geeft de komiek later toe. "Maar voor mij was het debacle van de baan, ware het niet dat Draulans eventjes daarna een pittige column over de komiek schreef waarin hij hem verweet 'zo fake als de pest' te zijn en 'volgens eindredacteurs is hij een regelrechte taalramp'. "Het is dat natrappen wat me dwars zit", vertelt Vitalski in Dag Allemaal. "Draulans voelde zich bedreigd door mij, omdat ik met Maya sprak. Ik vind Detiege een toffe, maar ze erotiseert me helemaal niet. Terwijl Dirk Draulans… . Dat is gewoon een bospoeper. Een man die alles pakt wat hij kan krijgen en daarbij helemaal geen oog heeft voor de omstandigheden."

13:43 Gepost door DJ in BV | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.