17-02-11

Annelien Coorevits vertrouwt Olivier Deschacht niet 100 %

a.jpgIn een dubbelinterview met weekblad Story geven ex-Miss België Annelien Coorevits (24) en Anderlecht-voetballer Olivier Deschacht (29) een kijkje in hun relatie.

Het zijn spannende tijden voor het koppel, want binnen anderhalve maand verwachten zij hun eerste kindje. Daarover zegt de ex-Miss dat ze zelf liever nog had gewacht, maar dat Olivier haar heeft kunnen overtuigen. Ook al vertoeft het koppel op een roze wolk, toch behoudt Coorevits een nuchtere kijk op hun relatie.

'Ik vertrouw Olivier niet 100 procent. Je weet nooit wat er gebeurt. Ik ben Miss België geweest. Ik trok nogal ogen open in die wereld. Het voordeel is dat Olivier het allemaal gehad heeft, hij heeft goed kunnen leven. Zelf heb ik nooit veel geprofiteerd van mannen. Ontrouw ligt niet in mijn aard. Als je gelukkig bent met iemand, waarom zou je dat dan opgeven? Veel mensen die uit elkaar zijn, hebben spijt van hun misstap', aldus Coorevits in Story.

Denkt Annelien daarbij aan de onfrisse relatie, die Deschacht destijds had met Ann Van Elsen. Die verdoken relatie werd een aantal jaar geleden nogal dik uitgesmeerd in de Vlaamse roddelpers.

06:53 Gepost door DJ in BV, SEXY BABES | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.