27-09-12

Miriam Jacques en de vibrator.

Geen nieuwe relatie, Miriam is geen non
Miriam heeft nog geen nieuwe relatie. Maar ze is nu ook niet bepaald een non geworden. Ze heeft regelmatig afspraakjes met een zekere Dirk .

Aandacht en affectie
"Miriam en Dirk werden allebei zwaar bedrogen in de liefde en hebben nu dus steun bij elkaar gevonden. De romantische afspraakjes met Dirk doen haar deugd. Hij geeft haar volop aandacht en affectie. Met hem kan ze onbezorgd lachen en helemaal zichzelf zijn. En zoiets doet wonderen, voor élke 'bedrogen vrouw'".

Geen taboe : Miriam en de vibrator
Over bloot gesproken: u wou nog iets weten over dat seksspeeltje? Vooruit met de geit. Miriam heeft naar eigen zeggen 'nieuwsgierig geëxperimenteerd' met dat ding. Uit haar eigen mond: "Ik had seks verbannen uit mijn leven. Maandenlang stond mijn hoofd er niet naar. Maar ik ben een mens, een actieve vrouw bovendien. En als vrouw kan je je lichaam verkennen en leren kennen. Aanraken. Masseren. Fantaseren en stimuleren. Genieten. Ik weet dat het voor velen een taboe is. Maar iedereen verwent zichzelf toch wel eens. Toch? Zeker als je geen partner hebt. Waarom daar dan onnozel over doen?".

Dat is nog eens gesproken, zie, Miriam. We wisten niet dat je het, euh, in je had.

'Bron : HLN'

 

23:42 Gepost door DJ in BV, SEXY BABES | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.