27-09-12

Miriam Jacques en de vibrator.

Geen nieuwe relatie, Miriam is geen non
Miriam heeft nog geen nieuwe relatie. Maar ze is nu ook niet bepaald een non geworden. Ze heeft regelmatig afspraakjes met een zekere Dirk .

Aandacht en affectie
"Miriam en Dirk werden allebei zwaar bedrogen in de liefde en hebben nu dus steun bij elkaar gevonden. De romantische afspraakjes met Dirk doen haar deugd. Hij geeft haar volop aandacht en affectie. Met hem kan ze onbezorgd lachen en helemaal zichzelf zijn. En zoiets doet wonderen, voor élke 'bedrogen vrouw'".

Geen taboe : Miriam en de vibrator
Over bloot gesproken: u wou nog iets weten over dat seksspeeltje? Vooruit met de geit. Miriam heeft naar eigen zeggen 'nieuwsgierig geëxperimenteerd' met dat ding. Uit haar eigen mond: "Ik had seks verbannen uit mijn leven. Maandenlang stond mijn hoofd er niet naar. Maar ik ben een mens, een actieve vrouw bovendien. En als vrouw kan je je lichaam verkennen en leren kennen. Aanraken. Masseren. Fantaseren en stimuleren. Genieten. Ik weet dat het voor velen een taboe is. Maar iedereen verwent zichzelf toch wel eens. Toch? Zeker als je geen partner hebt. Waarom daar dan onnozel over doen?".

Dat is nog eens gesproken, zie, Miriam. We wisten niet dat je het, euh, in je had.

'Bron : HLN'

 

23:42 Gepost door DJ in BV, SEXY BABES | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook

Miriam Jacques : "Ik wil nu enkel nog vrijen met een lieve man"

Miriam Jacques (50), de ex-vrouw van Ignace Crombè, is al een tijdje definitief gescheiden van de Miss Belgian Beauty organisator. "Ik ben nog niet klaar voor een nieuwe relatie, maar verlang zoals alle andere mensen ook naar menselijk contact. Ik wil nu enkel nog vrijen met een lieve man", aldus Miriam in haar boek 'Dagboek van een gescheiden vrouw'."Crombé heeft zijn hele leven lang de affaires aan elkaar geregen. Mooipraterij en schuinsmarcheren, het zit hem in het bloed. De naam en uitstraling van Miss Belgian Beauty zijn volledig om zeep, maar Crombé kan de meisjes niet missen", vertelt Miriam tegen Dag Allemaal.

In haar nieuwe boek 'Dagboek van een gescheiden vrouw' vertelt Miriam over de zware emotionele tocht en haar nieuwe leven en liefdes. "Toen ik twintig was stond ik zeer negatief tegenover one-night-stands. Ik was niet te vinden voor dat soort avontuurtjes. Maar nu kan ik het aan, met iemand die ik graag heb en vertrouw tenminste."

Miriam zegt beetje bij beetje haar eigenwaarde terug te vinden, en opnieuw te kunnen genieten van seks. "Crombé had maar 2 woorden voor mij: dik en lelijk. Op de duur begon ik het zelf ook te geloven. Dankzij mijn eerste boek en de vele reacties die ik daarop kreeg durf ik weer fier op mezelf te zijn. Misschien heeft Crombé ook wel helemaal geen spiegel in zijn nieuwe huis. Want van dik gesproken: die foto's met zijn lief met haar hadn op zijn dikke blote pens zijn gewoonweg walgelijk!"

22:51 Gepost door DJ in BV, SEXY BABES | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook

26-09-12

Kim Bertin van Komen Eten gaat uit de kleren

11:53 Gepost door DJ in SEXY BABES, TV | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook