16-10-12

Huwelijk Ann Van Elsen (32) opnieuw aan zijden draadje

Het huwelijk van Vijf-presentatrice en ex-Miss België Ann Van Elsen gaat opnieuw door zwaar weer.

Vorig jaar was er al een stevige haar in de boter na een slippertje van echtgenoot Gunther Van Handenhoven (33) die team manager is bij voetbalclub Anderlecht, en dit keer is er opnieuw sprake van een zware relatiecrisis. De oorzaak is onduidelijk, maar de gevolgen zijn voelbaar in het professionele leven van Ann Van Elsen. Vanaf volgende week dinsdag is ze voor drie weken niet meer te zien in het Vijf-programma Grootse plannen . In dat programma adopteren Ann Van Elsen, Véronique De Kock en een BV elk een gezin dat hulp krijgt bij een verbouwing. In de aflevering van volgende week dinsdag krijgt het gezin van Ann te horen dat ze er niet meer bij kan zijn ‘wegens ziekte’. Ann wordt de daaropvolgende drie weken vervangen door Kelly Pfaff en Roel Vanderstukken. Intussen zou Ann de opnames van Grootse plannen al hervat hebben.

Ann Van Elsen haakt ook af als columniste bij SportStories, de nieuwe theatershow van VRT-sportjournalist Stef Wijnants die vrijdag in première gaat. Daar luidt het dat Ann de ploeg verlaat ‘om professionele redenen’. Ze wordt vervangen door een andere ex-Miss België, Annelien Coorevits.

Ann Van Elsen en Gunther Van Handenhoven zijn vier jaar getrouwd en hebben een dochtertje, June. In juni, één jaar na hun relatiecrisis door de ontrouw van Gunther, zei Ann dat ‘niet alles nu rozengeur en maneschijn is, maar dat ze blijven moeite doen voor elkaar.’ Ann Van Elsen had de schuld voor het slippertje van haar man deels bij zichzelf gelegd: ‘Hij heeft mij fysiek bedrogen, maar ik bedroog hem emotioneel door hem een tijdlang niet meer de liefde te tonen die ik voor hem voel. Ik had een prachtdochter, dat was voor mij genoeg.’

001.jpg

13:17 Gepost door DJ in BV, SEXY BABES | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.