10-02-11

Laura Lynn bedroog me meermaals

LAURA LYNN EN RIEND TONNIE.jpgTonnie en Laura Lynn zijn niet langer een koppel. Vorige week raakte reeds bekend dat de zangeres opnieuw de liefde zou hebben gevonden bij de jongere Matthias. Ex Tonnie is niet verbaasd. "Laura bedroog me meerdere keren."

"Sabrina, zoals Laura Lynn met haar echte naam heet, heeft nooit aan mij toegegeven dat ze iets met Matthias heeft. Maar volgens de buren is hij bijna altijd bij haar en mijn ouders zien zijn auto er vaak staan", vertelt Tonnie in Story.

SABRINA.jpg"Ik had misschien te veel vertrouwen in haar. Het was nochtans niet de eerste keer dat ze me bedroog, maar ik heb het nooit kunnen bewijzen.

Ik ben er zo goed als zeker van dat ze iets heeft gehad met Filip D'haeze.

Toen het net uit was tussen ons, wilde ik bovendien eens zien of onze foto nog in haar portefeuille zat en toen heb ik een condoom gevonden. Toen ik haar daarmee confronteerde zei ze dat ze die op een feestje had gekregen, maar ik geloof haar niet. Waarom zou een meisje zomaar een condoom in haar portemonnee bewaren", besluit Tonnie.

 

13:37 Gepost door DJ in BV, Muziek, SEXY BABES | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook

24-01-11

Sabam stelt facturen op voor onbestaande groepen

sabam.jpgBasta, het spraakmakende consumentenprogramma van het collectief Neveneffecten, heeft vanavond Sabam in het vizier genomen. De televisiemakers toonden aan dat de auteursrechtenvereniging facturen opstelt voor optredens van onbestaande groepen. Sabam zelf relativeert de hetze in een reactie aan Belga.


De vier Neveneffecten stelden de voorbije maanden facturen op voor optredens van fictieve artiesten, waarvoor ze inspiratie haalden in de plaatselijke supermarkt. Ze organiseerden een show voor Suzi Wan, Ken Wood, Kimberly Clark en Mister Cocktail & The Partymixers.

De tv-makers vulden telkens netjes een aanvraag in bij Sabam en kregen onmiddellijk een overschrijvingsformulier toegestuurd. In totaal moesten ze 542 euro betalen aan de auteursrechtenmaatschappij, geld dat nooit kan worden uitgekeerd omdat de artiesten vanzelfsprekend niet zijn aangesloten bij Sabam.

Controle
"Blijkbaar doet Sabam niet de moeite om zijn eigen database te controleren", zegt Neveneffect Lieven Scheire. "Als ze gewoon de naam en de opgegeven playlist hadden gecheckt, was onmiddellijk duidelijk geworden dat de artiest niet is aangesloten."

De Neveneffecten laten verstaan dat Sabam de sommen zelf op zak steekt, maar dat ontkent de maatschappij. "Wij verwerken elk jaar ongeveer 100.000 evenementen", zegt woordvoerder Thierry Dachelet. "Het klopt dat wij niet bij elke aanvraag onze databank controleren, maar één keer per jaar worden alle evenementen uitvoerig geanalyseerd. Het zou dus maximaal een jaar duren vooraleer de organisatoren hun geld hadden teruggekregen."

Dachelet is er van overtuigd dat de Basta-aflevering rond Sabam niet dezelfde weerklank zal krijgen als die van vorige week. Toen zag vtm zich genoodzaakt om nauwelijks een dag na de uitzending te stoppen met de belspelletjes.

 

22:06 Gepost door DJ in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook